Zonja e parë e Gjermanisë Angela Merkel, uron Albin Kurtin për postin e kryeministrit! (Video)

Zonja e parë e Gjermanisë Angela Merkel, ka përshëndetur të gjithë popullin e Kosovës dhe e ka uruar Albin Kurtin për postin si kryeministër të Kosovës.Ajo për një mediium gjerman, foli për përfundimin e zgjedhjeve të Kosovës që u mbajtën ditën e djeshme 6 tetorë 2019. Ajo në fjalën e parë e uroi kryeministrin e ri Albin Kurtin për postin e fituar ja dhe.Shtype relamen dhe shiko pamjet ekskluzive vetem per ju

Facebook Comments

POST A COMMENT.