Vajza nga Kosova e bëri nervoz Vuçiqin: Shikojeni reagimin e presidentit serb


Një vajzë nga Kosova e bëri nervoz presidentin e Serbisë Aleksandar Vuciq në një Konferencë Rajonale të të Rinjve.

Aulona Mehmeti e nisi fjalimin e saj në gjuhën shqipe, e pasi nuk pati përkthim kjo nuk i pëlqeu shefit të shtetit serb.

Mehmeti thotë se pas duartokitjeve për të nga disa të pranishëm në Forumin Rajonal për Liderët e Rinj, Vuçiq reagoi duke i kërkuar pjesëmarrësve ta fishkëllejnë atë derisa flet në rast se nuk pajtohen, dhe jo ta mbështesin fjalimin e saj.

Facebook Comments

POST A COMMENT.