Reflekton Suhareka, si ishte dje e si është sot, shikojeni dallimin

Lajmet
107
1

Dje ishte dita e fundit para se të hynin në fuqi masat e reja të qeverisë, me anë të së cilës ndalohet e kufizohet dhe më shumë lëvizja e kosovarëve.

Derisa dje gjatë tërë ditës IndeksOnline raportoi për numër  të madh të qytetarëve dhe veturave nëpër rrugët e qyteteve të Kosovës, sot kemi një pamje më ndryshe.

IndeksOnline ju sjell pamje nga Suhareka e ditës së djeshme dhe atë të sotmes. Dallimi besojmë është i qartë. Numri i parkuar i veturave në këtë pikë gjatë ditës së djeshme ishte shumë i madh,  e sot kemi një numër simbolik të tyre./IndeksOnline/

Facebook Comments

POST A COMMENT.