Përfitimet e rritjes së fëmijëve në Zvicër

E lehtë është të ankoheni për dimrat e gjatë të ftohtë dhe pengesën gjuhësore – por për shumë prindër të huaj që rritin fëmijë në Zvicër, përfitojnë shumë.

Sondazhet globale që rendisin vendet më të mira për të rritur fëmijë shpesh e vendosin Zvicrën në dhjetë të parat, dhe sipas një studim i fundit vjetor i SHBA News & World Report e vendosi Zvicrën në vendin e shtatë globalisht për rritjen e fëmijëve në 2018, përcjell albinfo.ch

Përfitimi kryesor i rritjes së fëmijëve në Zvicër është liria që gëzojnë fëmijët. Siguria, parqet, objektet dhe kampe / klasat e shkëlqyera sportive, shëtitjet në pyje, notimi dhe skijimi që në një moshë te hershme janë vetëm disa nga shumë arsye për të rritur fëmijët në Zvicër.

Sistemi arsimor është vlerësohet si i jashtëzakonshëm, edukatorët i kushtojnë vëmendje të veçantë individuale secilit fëmijë dhe i ndihmojnë ata të arrijnë maksimumin e potencialit të tyre, përcjell albinfo.ch

Facebook Comments

POST A COMMENT.