Kjo është e tepërt, Baton Haxhiu krahason Albin Kurtin me Sheshelin e serbisë!

Gazetari Baton Haxhiu ka krahasuar Albin Kurtin me Vojsllav Sheshelin. Sipas gazetarit Baton Haxhiu Albin Kurti është i njëjtë me të. “Natyrisht se ky model i politikanit mënyrën e jetës e ka të dizejnuar edhe disa politikanë në regjion. Unë e kam përmendur se diskursi i Sheshelit ka ngjashmëri qoftë në frazë qoftë në mënyrën e të vepruarit dhe qoftë në mënyrën e linçimit publik si Shesheli në Serbi”, tha Haxhiu shtyp ne foton posht ketij shkrimi shih vidjeon.

Facebook Comments

POST A COMMENT.