Arta Memedi publikon këngën “Shote Galica”

Arta Memedi sapo ka publikuar projektin e saj më të ri.

Arta Memedi ka publikuar këngën, të cilën e paralajmëroi kohë më parë.

Shote Galica” mban titullin projekti i saj i ri, të cilin e shoqëroi edhe me videoklip, ku erdhi më ndryshe prej herave të tjera.

Për tekstin e këngës u kujdes vetë Arta dhe Hard Mc, ndërsa për melodinë Nolly.

Facebook Comments

POST A COMMENT.