Kjo është e tepërt, Baton Haxhiu krahason Albin Kurtin me Sheshelin e serbisë!
Si mund të kualifikohet Kosova në “Euro 2020” pas fitores befasuese të Çekisë kundër Anglisë?
Serbia dinake Loja e tmerrshme e Vuçiqit dhe Ramës për një “Jugosllavi të re” në Ballkan