Veseli: Kufijtë e Kosovës janë të paprekshëm
Eskalon krimineli Sheshel: Policia dhe ushtria e Serbisë të hy në luftë me Kosovën pas këtij vendimi
Përfitimet e rritjes së fëmijëve në Zvicër
Amerikanët stërvitje në Shqipëri
Klyshi i Serbis Gjuriq e quan Trepçën ‚krenari kombëtare‘ të Serbisë
Pamje të rralla nga lufta, deputetja Time Kadrijaj mjekon të plagosurin
Obiliqi me rrugë të reja
Dy largime tjera nga Prishtina
Juncker, Mogherini dhe të tjerët – media italiane tregon “pensionet e arta” për zyrtarët në ikje të Komisionit Evropian
Kendall Jenner kapet me ish të dashurin pas lirimit nga burgu